images%20%285%29-normal.jpg

Tää viikko on tosiaan mennyt vähän niin ja näin. Oon noudattanut välillä ohjeistusta, mutta on kyllä tullut napsittua ylimääräisiä välipalojakin ja herkuittakaan ei ole päästy. Ottaa päästä, mutta onneksi huomenna alkaa se extra ja mieskin palaa töihin, joten arkirutiinit palaa normaaliin kuosiin. Täytyy sanoo, et onneks miehen loma oli vaan viikon.Jos tähän väliin nyt olis osunut joku 4vkon kesäloma, niin olisinkohan kerennyt turvota takaisin lähtömittoihin, vai olisinko ymmärtänyt tarrata niskasta kiinni ja palata ruotuun.. Tämä ajatus mielessä extraan ja sitä tulevaa kesälomaa kohti, mikä toki on vielä kuukausien päässä, eli eiköhän tässä ehdi enempi oppimaan ja sisäistämään. Mut niin sen vaan taas huomas, et ei sitä ookkaan niin muuttunut kuin kuvitteli ja eihän tällaset vuosia itsessä muhineet tavat voikaan muutamassa viikossa kadota jos ei oikeesti keskity siihen mitä on tekemässä. Mun ajatus ja ote harhaili ja tuloksena todennäköisesti 1-2kg turvotuspöhötystä joka toivottavasti lähtee vauhdilla pois. 


Eilen oli omalla kohdallani katastrofaalinen päivä syömisten osalta. Painatin menemään osotteesta toiseen kuin hullu ja mitään syömisiä en ollut suunnitellut. Ei hyvä, ei ollenkaan hyvä. Tuloksena päivän aterioiksi saatiin asiallinen aamupala noin klo.9:00, seuraavan kerran kaksi kahvipöytää onnistuneesti ohittaneena kaupassa irttarihyllyllä klo: 16:00. Kotona n.18:00 edellisen päivän tortilla-ainesten jämistä valmistin ihan asiallisen tortillan ja loppuillan podin huonoa omaatuntoa ja itseinhoa sohvanpohjalla enkä syönyt yhtään mitään. Tervettä. Jeeeeeeeees. Että semmonen päivä. Tänään on ollu kauhee päänsärky koko aamun varmaan noista irttareista johtuen. Ainakin sillon viimes kun niitä vedin niin heräsin yölläkin kaameeseen pääkipuun. Ja se turvotus. Tää turvotus. Onneksi se katoo toivottavasti parissa päivässä.

images-normal.jpg

Mä tarvin ilmeisesti just jotain tollasia lyhkäsiä jaksoja, joilla sit kykenen pysymään ruodussa. Jos vaihdan vapaalle, niin helposti menee ylimääräistä. Tää siis todella hyvään saumaan nyt tää extra.  Tarviis tehdä ajatuksen kanssa suunnitelma miten etenen sit sen extran jälkeen. Todennäköisesti jokin jatko-ohjeistus senkin jälkeen on luvassa, mut kun mulla tätä massaa on tiputtaa vähän enemmänkin niin voi olla et vaatii välillä tiukempaa jaksoa. Extran ohjeet nimittäin sen hiilarittoman superin jälkeen tuntuu pelottavan hiilaripitoiselle, mut toki ymmärrän et ei niin tiukkaa dieettiä voi noudattaa jatkuvaan. Ehkä vedän sit superia ja extraa vuoronperään et saan painon alemmas ja oon valmis vaikkapa johonkin toiseen valmennukseen.. täytyy laittaa mietintään toi jatko. Kun on selkeempiä päämääriä niin on helpompi tarttuu sitten siihen haasteeseenkin. Tekis mieli käydä kehonkoostumusmittauksessa niin sais siitä sit lisämotivaatiota treeniinkin. Vois seuraa tuloksia silläkin saralla, koska mun tavote on myös kasvattaa sitä lihasmassaa eikä vaan saada läskiä sulamaan. Kivempi kun alta tulee sit jotain mitä paljastaa :)


Aurinkoista sunnuntaita kaikille, vaikka vähän mustana mieli nyt onkin itellä. Ei muuta kuin leuka pystyyn ja uudella tsempillä tänäh päivään ja tuleviin viikkoihin. Eiköhän tästäkin jotain taas oppinu. Toivottavasti.

images%20%287%29-normal.jpg