Karseeta, mutta samalla myös motivoivaa. Otin onneksi projektia aloittaessa (4vkoa sitten) muutamia kuvia. Kaunistelemattomia kuvia, joilla en yritä huijata ketään. Samaan tyyliin pyrin myös ottamaan tulevat kuvat. Tässä kuitenkin kuva lähtötilanteesta.

2014-02-16%2014.26.42-normal.jpg

Tähän samaan paitaan palailen ajoittain. Ehkä kohta olisikin jo aika ottaa uutta kuvaa, sillä onhan se nyt varma, että edistystä on tapahtunut. Seurailen siis projektin kulkua paitsi vaa'an lukemasta, myös vaatteilla.

 

Tässä siis se koko komeus, 113,9kg. Nyt ollaan jo siinä mielessä paremmassa tilanteessa, että paino on n.6-7kg vähemmän (maanantait on mun "virallisia" punnituspäiviä) j senttejäkin varmasti lähtenyt kiitettävästi. Alottelin sillon 4vkoa sitten ihan omaan tahtiin päättämällä, että pidän herkkulakkoa 50päivää. Viikkoa myöhemmin, eli kolme viikkoa sitten aloitin mukana FitFarmin Superdieetissä, joka nyt siispuolivälissä. Oon ollut tosi tyytyväinen palveluun ja kirjottelen siitä varmasti myöhemmin lisääkin. Herkkulakko on pitänyt ja olen saanut syömisiin järkeä ja sokerihimot ainakin toistaseksi on pysyneet helposti aisoissa.  Ja paino on pudonnut joka viikko, eli oikealla tiellä ollaan! En malta odottaa et pääsen kaksinumeroisiin, siellä onkin oltu viimeksi neljä vuotta sitten.