Eilen oli mun ensimmäisen kummitytön konfirmaatio ja rippijuhlat. Olin jo etukäteen päättänyt, että annan itselleni luvan herkutella, vaikka superdieetti onkin vielä päällä (viimeinen päivä! woooooot?! käsittämättömän nopeeta meni kuus viikkoo!) 

Mut niin, oli siis herkuttelua luvassa. Kurkusta meni alas pieni pala savulohivoileipäkakkua, oikeesti ihan pieni pala juustokakkua ja sit (se mistä en oo niin ylpee..) VIIS keksiä. No nekin oli pieniä, mutta silti! Toiselle kahvikupille ei olis tarvinut ottaa mitään. Otin kuitenkin kaksi keksiä kun olivat niin sairaan hyviä. Mut no, skippasin kuitenkin kolme vielä erilaisempaa keksilajiketta, pullat, suklaapäällysteiset muffinsit ja täytekakun. Ihan tyytyväisenä siis lähdin kotiin.

Kotona iski kuitenkin heti huono omatunto. Vedin lenkkitossut jalkaan ja lähdin reippaalle kävelylenkille, joka venyikin sitten 1,5h mittaiseksi ja sykemittarin mukaan poltin lähes 800kcal :D Ehkä siinä paloi ne herkut mitä aiemmin olin itseeni mättänyt. Siitä tuli hyvä mieli ja vielä paremmaksi se muuttui kun astuin sisään ja vastaan leijui savustetun lohen tuoksu ja mies hääräsi imurin kanssa... Se on oikeesti välillä niin ärsyttävän tehokas, että tunnen itseni ihan luuseriksi. Saa kotona paljon enemmän aikaan, vaikka mun kai se tulis enemmän kodista huolehtia kun nyt en töissäkään käy.. Ei sillä, lapsien hoitaminen kyllä käy minusta ihan työstä ja toisina päivinä sitä jopa toivoo, että kunpa olisikin "oikeissa" töissä.. Mut onhan se silti ihanaa, että on mahdollisuus olla kotona. Vaikka se sitten olisikin pois jostain muusta, mut lapset on pieniä vain kerran.


Nyt heitänkin ilmoille sitten kysymyksen, jota pohdiskelin sitten tuossa eilen illasta.. Jos ja kun joskus aikoo herkutella, niin olisiko silti ihan fiksua vetää ne kaikki päivän viisi normaalia ateriaa? Kun esimerkiksi eilen mulla jäi niiden juhlien takia (tai no ei ne mikään selitys voi olla, olishan mulla voinut olla evästä mukana..) tavallaan väliin lounas ja välipala.. Eli voileipäkakkua lounaaksi ja juustokakkua kekseillä välipalaksi. Voi kääk. Eli kertokaa joku viisas, et olisko ollu parempi syödä silti normaalin ateriarytmin mukaan ja lisäksi noi herkut, vai nipistää just noista normiaterioista?


Sitten tästä väliviikosta. Superdieetti siis loppui eilen. Paino on vähän jumitellut taas ja  tulos kuudessa viikossa -9kg ja senttejä omasta mielestä todella kiitettävästi. Mä muuten lähetinkin Fitfarmille oman muutostarinani superin ajalta ja ilmeisesti sainkin hienosta muutoksesta palkinnoksi ilmaisen liittymisen extraan, eli sinne jatketaan sittenkin :) Voi olla, että tarinani löytyy jossain vaiheessa Fitfarmin facebookista tai nettisivuilta :)



2014-03-07%2014.03.25-normal.jpg

Senteissä tulokset kuudelta viikolta olivat seuraavanlaisia:

rinnanympärys: -5cm

napa: -11cm

lantio: -6cm 

reisi: -4,5cm

haba: -3cm


Nyt edessä on siis väliviikko ennen kuuden viikon extran alkamista. Ohjeistuksen mukaan tällä viikolla tulisi syödä samoin kuin dieetin viimeisellä viikolla. Tulenkin noudattamaan tätä kotona ollessa. Meillä kuitenkin on nyt vähän erilaisempi viikko luvassa kun mies jäi talvilomalle, et vähän kyllä otan vapauksia. Tänään oltiin koko päivä kyläilemässä ystäväperheen luona. En ottanut eväitä mukaan, mutta ei nyt mässättykään. Ihan perus kotiruokaa ja pieni kahvitteluherkku kääretorttupalan muodossa :) Tosin nyt sitten päätettiin miehen kanssa pitää herkkupäivä kun mun syömiset ei muutenkaan ole aamupalaa lukuunottamatta ollut dieetin mukaisia. Eli kävin hakeen irttareita ja niitä saan luvan kanssa napsia tänään, sillä sitten herkut siirtyy seitsemäksi viikkoa vain niiden kolmien synttäreiden varaan, mitkä extran aikaan on. Ja kohtuus niissäkin tietysti! Yhdet noista synttäreistä on omat kolmikymppiset ja niiden juhlinnasta en ole vielä päättänyt.. Voi olla, että ei juhlita vielä, vaan vähän myöhemmin vähän railakkaammissa tunnelmissa :D Saa nähdä.

No lisäksi mies lupasi mulle pienen loman hienon herkkulakon onnistumisen johdosta. Kauheesti nyt ei ole ylimääräistä hotellilomailuun, joten sanoin, että en tarvitse lomaa, mutta mikäli saadaan lapset mummolaan yökylään jonain päivänä, niin voitaisiin käydä yhdessä syömässä ja istumassa iltaa. Kyllä pieni lapsivapaakin käy ihan lomasta kun ei sitä niin usein ole tarjolla :) Voi siis olla, että mikäli tämä suunnitelma toteutuu, niin luvassa olisi ravintolaruokaa ja mahdolliesti vähän viiniä.

Että sellasta. Mut sen kyllä sanon, että mikäli näitä poikkeuspäiviä on luvassa, niin haluun ansaita ne edes osittain. Eli polttelen jo etukäteen kaloreita ettei tarvii potea sitten huonoa omaatuntoa. Ja ruotuun heti kotona! Kyllä tässä ihan hyvä tulos saadaan aikaseksi! 

Nyt leffan ja irttareiden pariin. Huomenna sitten lenkille JA salille, sillä näitä herkkuja en ole ehtinyt ansaitsemaan kun ollaan oltu koko päivä tien päällä. Hauskaa maanantai-iltaa kaikille :)

images%20%284%29-normal.jpg